Teleselskabet 3 tuner sit netværk i Sæby

Teleselskabet 3 tuner sit netværk i Sæby

5. maj 2018 - kl. 12:54 - af

3 tuner sit netværk i Sæby med en ny masteposition. Det betyder, at kunder hos 3, som befinder sig i nærheden af masten ved Trafikcenter Sæby Syd får en endnu bedre netværksoplevelse. Den nye masteposition blev sat op i april måned 2018.

Med opsætningen af masten får Sæby et løft, både hvad angår dækning, rækkevidde, uden – og indendørsdækning samt en øgning af kapacitet for data. Det betyder ganske enkelt, at masten vil dække et større område og generelt forbedre signalet i omegnen. Det kan fx vise sig ved, at man som kunde hos 3 vil få en endnu bedre dataoplevelse i stuen, når der f.eks. skal streames film, tale via wi-fi eller surfes på nettet. Dette kan opleves ved helt små detaljer som forbedret billedkvalitet, hurtigere upload, når du starter din stream eller helt enkelt en bedre ude eller indendørsdækning.

”Vi opgraderer og udbygger konstant vores netværk. I april lagde vores netværksfolk bl.a. vejen forbi Sæby”, fortæller Kim Christensen, netværksdirektør i 3, og fortsætter:

“Vi ønsker at give vores kunder så god en mobiloplevelse som muligt –  både hvad angår tale og data. Vi er derfor hele tiden opmærksomme på at opgradere i geografiske områder, hvor forbruget stiger.”

WI-FI OPKALD = bedre indendørsdækning

Aldrig før har mobildækningen været så god, og hos 3 opgraderer man løbende mobilmaster og opsætter nye, så 3’s kunder er sikret den bedste dækning. Mobilsignalet vil dog stadig nogle steder kunne opleves som svagt, når man taler i telefon indendørs. Det kan skyldes tætbefolkede områder i byerne, hvor mobilsignalet har svært ved at trænge igennem, høje træer, materialer som beton eller de populære energisparende ruder. Her kan wi-fi opkald være en løsning, da man mange steder vil kunne opleve forbedret indendørsdækning på trods af svagt signal.

Teknologien bag wi-fi opkald fungerer således, at din router omdannes til en indendørs mobilmast. Det betyder, at hvis man som kunde befinder sig i et nybygget hus med energibesparende ruder og moderne isolering, hvor mobilsignaler har svært ved at trænge igennem, så vil telefonen automatisk vælge husets wi-fi signal som trådløs mobilforbindelse. På den måde får du den absolut bedste dækning på dit opkald.

På de seneste modeller af Apples iPhones, Samsung og Sony udbyder 3 wi-fi opkald. Når først wi-fi opkald er slået til i telefonens indstillinger, så vælges det netværk med det bedste signal, når kunden forsøger at lave et opkald eller sender en sms.

Sådan aktiverer du wi-fi opkald
Gå ind under indstillinger, telefon, wi-fi opkald og slå wi-fi opkald knappen til på displayet. Så vil din telefon automatisk skifte til et netværk, hvis netværkssignalet er bedre end det mobile netværk.

Du kan læse mere om wi-fi opkald her og samtidig tjekke om din iPhone har funktionen.

https://www.3.dk/abonnementer/fordele/wi-fi-opkald/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Teleselskabet 3 tuner sit netværk i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER