Cykling er god motion for krop og hjerte

cof

Cykling er god motion for krop og hjerte

4. maj 2018 - kl. 0:04 - af

I samarbejde med Sæby Motions Cykelklub har Hjerteforeningen Sæby indledt forårscykling i Sæbys smukke omegn.

Der køres alle 5 onsdage med start først på aftenen fra broen over åen på Sæby Havn. På nogle af ruterne kan deltagerne få udleveret et kort at cykle efter, eller man kan indscanne ruten.

Der køres ”nedenom og hjem” og ”ovenom og hjem”. Den længste rute er på 30 km, men det er muligt helt individuelt at tilpasse, hvor mange eller få kilometer, man har lyst til at cykle, så den enkelte opnår bedst mulig motion og cykelglæde.

Ved starten onsdag den 2. maj bød Hjerteforeningen Sæbys næstformand, Kirsten Sørensen, velkommen til deltagerne. I sin velkomst understregede hun, at cykling er en god og sund form for motion, idet den kun belaster kroppen lidt, men er med til at få pulsen sat i vejret og styrke hjertet. Hun sagde, at ud over at styrke sin egen kondition, er cykelturene også ment som et socialt tilbud.

Der kan læses mere om aktiviteterne på foreningens facebook-side eller www.saeby.hjerteforeningen.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykling er god motion for krop og hjerte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER