Frihedsgudstjeneste – fejring af Danmarks befrielse

Frihedsgudstjeneste – fejring af Danmarks befrielse

2. maj 2018 - kl. 14:23 - af

Fredag 4. maj kl. 19.00 er der frihedsgudstjeneste i Sæby Kirke.

Frihed, fred og forsoning er centrale ord i denne aftens fejring af Danmarks befrielse i maj 1945. Det er efterhånden længe siden, og der bliver færre og færre, der kan huske det. Men det gør det ikke irrelevant at holde frihedsgudstjeneste. Det giver på en måde endnu større grund til at fejre friheden og sige tak for den, netop fordi vi har haft friheden så længe, at et flertal af os ikke har oplevet andet. Og en frihedsgudstjeneste kan også minde os om, at frihed, fred og forsoning ikke er en selvfølge, den er noget, der til stadighed må kæmpes for.

Ved gudstjenesten medvirker Musikkorps Sæby og sognepræst Peter Jessen.

Foreningen og lignende er meget velkomne til at deltage med faner. Efter gudstjenesten går vi i Mariehuset, hvor vi får kaffe og synger danske sange.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frihedsgudstjeneste – fejring af Danmarks befrielse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER