Forårskoncert i Sæby Kirke i aften

Forårskoncert i Sæby Kirke i aften

26. april 2018 - kl. 8:22 - af

Kom til forårskoncert med Sæbys kor torsdag den 26. april kl. 19 i Sæby Kirke.

I takt med at forårets lys kaster varme og glans udover naturen, kaster korlederne de sidste kræfter i taktstokken for at blive klar til sæsonens sidste bedrifter, nemlig forårskoncerterne.

Landet over giver koncertsale og kirker genlyd af kor- og fællessang, og Sæby kirke er ingen undtagelse. I år er alle Sæbys kor inviteret med til en fælles forårskoncert i Sæby kirke, for at hylde foråret og skaberværket i al sin pragt.

De deltagende kor er MusiskAftenSkoles (MAS) kor, Sæby Gospelkor, Sæby Voksenkor, Ældresagens Sangkor (ÆSK) samt kor fra Sæby kirke. Der er lagt op til en herlig aften med en række af vore elskede forårssange og musik med liv og swing. Koncerten afrundes med et nummer, hvor alle korsangerne fra de forskellige kor forenes i samklang.

Der er fri entré.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårskoncert i Sæby Kirke i aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER