“Verden Rundt” med Sæby Skoleafdeling

“Verden Rundt” med Sæby Skoleafdeling

21. april 2018 - kl. 12:57 - af

Hele uge 16 stod i skolefestens tegn på Sæby Skoleafdeling – og under overskriften “Verden Rundt” kom elever og lærere vidt omkring: Fra Brasiliens regnskov til isen på Antarktis, fra Thailands templer til USA’s storbyer, og fra Indiens varme til Grønlands kulde… Disse var blot nogle af de steder, der blev arbejdet med – og som forældre, bedsteforældre og søskende torsdag eftermiddag og aften ved skolefesten også fik et flot og spændende indblik i.

Ugens første dage gik med både oplevelser og baggrundsviden fra de mange forskellige lande, samt naturligvis forberedelse af udstillinger og aktiviteter til kulminationen torsdag, hvor op mod 1.000 gæster besøgte skoleafdelingen. Her kunne man bl.a. få smagsprøver, se skuespil og dans, gå på neglebar og nyde eksotiske drinks, fare vild i Egyptens pyramider, se flotte masker og andre udstillede genstande, lære både japansk og kinesisk – og meget, meget mere. På selve aftenen var der således med boardingcard fra Saeby Airlines, Inc. adgang til alle egne af kloden tur/retur – og med det fantastiske vejr var der endda også mulighed for at nyde årets første rigtige danske sommeraften i skolegården og på legepladserne.

Fredag var der oprydning og hygge i klasser og stamhold på skemaet, inden en velfortjent weekend stod for døren – og alle kunne se tilbage på en vellykket uge med masser af oplevelser fra alverdens spændende destinationer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER