Nu skal Danmarks sjoveste legeplads kåres

Nu skal Danmarks sjoveste legeplads kåres

30. marts 2018 - kl. 0:03 - af

De danske børn bruger over dobbelt så meget tid indenfor, som deres forældre gjorde, da de var børn. Det kan skyldes mange ting. Eksempelvis mere tid foran diverse skærme. Men det kan også være, at de slet ikke ved, hvor sjovt det kan være at lege udenfor. Derfor skal danskerne nu være med til at kåre Danmarks sjoveste legeplads. Kåringen er et samarbejde mellem Bio-tex og legeaftale-appen GoLittle.

De fleste forældre kan huske, at man mødtes med sine kammerater på gader, stræder, boldbaner og legepladser. Men det ser man ikke så meget mere. I dag leger børn i langt højere grad indenfor, og ofte får tablets, tv, computere og andre skærm-enheder skylden for, at børnene ikke kommer ud i den friske luft. Det er ærgerligt, da udendørsleg stimulerer indlæring og sociale kompetencer, og det vil Bio-tex i samarbejde med legeaftale-appen GoLittle gerne bakke op om. Målet er at finde Danmarks sjoveste legeplads med hjælp fra børn og voksne over hele landet.

–  Vi kan desværre se, at børn i langt mindre grad end tidligere leger udenfor. Det er en skam, for børn skal ud at lege og få skidt på tøjet. Det er både sundt og styrker deres motorik, indlæringsevne og sociale kompetencer. Med den her konkurrence vil vi gerne opfordre til at sætte børnene fri og vise, at der findes mange gode og sjove legepladser rundt om i landet, hvor børnene kan folde sig ud, fortæller Lasse Hartvig, Brand Manager i Bio-tex.

Jagten på danskernes lokale favoritter
– GoLittle har som målsætning at få flere børn op af sofaen og ud at lege – sammen. Derfor er det oplagt at kåre Danmarks bedste legeplads, som er det perfekte samlingssted for både børn og forældre. Jeg håber, at GoLittle med kåringen af Danmarks sjoveste legeplads kan være med til, at flere børn får luft i håret, røde kinder og græs på knæene sammen med deres kammerater. Så har vi fuld tillid til, at Bio-tex tager sig af det beskidte arbejde og gør ungernes tøj rent efterfølgende, siger Morten Resen, der er stifter af GoLittle.

Med visionen om at få flere børn ud at lege er Bio-tex gået sammen med GoLittle om at kåre Danmarks sjoveste legeplads. Men det bliver danskerne, der kommer til at spille den afgørende rolle for at finde den helt rette legeplads. De skal nemlig sende deres bud på den sjoveste legeplads i netop deres lokalområde.

Herefter vil én legeplads fra hver af landets fem regioner blive nomineret til finalen, hvor Morten Resen sammen med en gruppe børn tager rundt i landet og afprøver legepladserne. Sammen afgør de, hvilken der får æren af at blive kaldt Danmarks sjoveste legeplads 2018. Blandt alle de indsendte bud bliver der trukket lod om adskillige præmier, hvor hovedpræmien er et Jungle Gym legetårn. Hver uge bliver der trukket lod om et års forbrug af Bio-tex produkter.

For at deltage i konkurrencen skal du blot indsende et billede eller en beskrivelse af din favorit legeplads, uploade det på www.snavsergodt.dk og gøre det klart, hvorfor lige nøjagtig dén legeplads er Danmarks sjoveste. Du kan indsende dine favoritter indtil den 6. maj.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu skal Danmarks sjoveste legeplads kåres' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER