Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

18. marts 2018 - kl. 0:32 - af

I smuk natur – Her får man virkelig meget landejendom for pengene.

Virkelig velbeliggende landejendom med 10,6619 ha. jord, beliggende rigtigt smukt og kuperet, kun ca. 30 min. kørsel nord for Aalborg og 20 minutter fra Frederikshavn. Man har ca. 4 km. til Dybvad, hvor man har indkøb, skole, fritidsfaciliteter samt off. transport til Sæby, Frederikshavn og Aalborg. Jorden er beliggende lige omkring ejendommen og består af ager, eng og skov samt sø.

Ejendommen består af bolig på hele 239 kvm. med udsigt mod engene og søen. Staldbygning som tidligere har været anvendt til heste, fyrrum med “Manna stokerfyr” samt halvtag til opbevaring. God gårdsplads hvor den gamle store bøg flot sætter en rigtig hyggelig stemning.

Boligen er indrettet med entre, spisestue, stor stue med flot udsigt til engene, værelse, opgang til værelse på 1. sal. Nydeligt spisekøkken, badeværelse med gulvvarme og brus, ældre badeværelse samt værelse med udgang mod nord. Fordelingsgang til værelsesafdeling indrettet med fordelingsrum med adgang til soveværelse samt hele 4 værelser. I alt 1 soveværelse og 6 værelser.

HER ER FLOT NATUR, RUMMELIG BOLIG OG GODT JORDTILLIGGENDE. – IDEELT TIL BL.A. FOLK MED INTERESSE FOR HESTE ELLER FEDEKVÆG.

Kontakt EDC Jensen & Riise for fremvisning tlf. 96890477.

Se ugens bolig her 

Adresse: Skævevej 90
Type: Landejendom
Boligareal: 239 kvm.
Grundareal: 106.619 kvm.
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 2
Byggeår: 1910/1999
Energimærke: F
Pris: 1.268.000 kr.
Ejerudgifter: 2.060 kr.
Mægler: Martin Riise
Sagsnr.: 93004645

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER