Ugens bolig fra Nybolig Sæby<br>…

Ugens bolig fra Nybolig Sæby

17. marts 2018 - kl. 0:08 - af

Hus i den gamle bydel i Sæby – tæt på havnen og strandpromenaden!

Sæbys gamle bydel ligger ved og omkring havnen, med mange flotte gamle huse og et hyggeligt miljø. Der er 200m til byens bedste badestrand med den lange promenade.

Huset ligger for enden af Vinkelvej, så der er ikke meget trafik omkring huset. På grunden er der en god carport med udhus bagved og et drivhus i haven. Grunden er med ældre beplantning som giver skygge på en sommerdag. Plænen er overkommelig og der er gode muligheder for at dyrke sine egne grøntsager hvis man har interesse for det. Forhaven er flisebelagt og der er plads til flere biler her hvis der er behov for det.

Huset har en god stor entre med skabe som også fungerer som fordeler gang. Når man træder ind i entreen finder man badeværelset og et værelse på venstre hånd, til højre – et trin op – ligger køkkenet, som er dejligt stort med mange skabe og hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben løsning til stuen.

Stuen er todelt, den ene del fungerer som hyggestue med brændeovn, den anden del bruges som spisestue. Fra spisestuen er der udgang til sydvendt overdækket terrasse. Fra køkkenet er der også adgang til et stort værelse.

I entreen er der trappe til 1. sal, her er der repos, badeværelse, to værelser og en rummelig stue. Fra det ene værelse er der udgang til en stor anvendelig altan. Vi glæder os til at kunne vise dette hyggelige hus frem, som har en helt unik beliggenhed.

Kontakt Nybolig Sæby for en fremvisning – velkommen ind.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/vinkelvej/105085/932204

Sags nr.: 932204
Kontant pris: kr. 1.675.000
Udbetaling: kr. 85.000
Ejerudgift pr. md.: kr. 1.214
Brutto/netto ekskl. ejerudgift: kr. 7.606/6.333
Bolig areal: 168 m2
Grund m2: 651
Stue/vær: 2/3
Opført: 1875/1982
Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens bolig fra Nybolig Sæby
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER