Hos Forsyningen køber du el af dig selv

Hos Forsyningen køber du el af dig selv

15. marts 2018 - kl. 0:15 - af

Det gør du, fordi vi er ejet af Frederikshavn Kommune – og fordi salget ikke skal give overskud til andre. Det er samtidig din garanti for, at el-priserne forbliver lave og stabile.

I dag bestemmer du som elkunde selv, hvilket elselskab du vil handle med. Konkurrencen er knivskarp, og derfor har Frederikshavn Forsyning siden 2016 skruet op for synligheden af salg af el. I år har kampagnen fået en efterfølger i form af tre nye varianter. Med den nye kampagne vil vi gerne sætte fokus på, at vi henvender os bredt – hvad enten det er til private husstande eller sommerhusejere.

– I de senere år er nye aktører dukket op på markedet med slagtilbud om korte perioder med gratis eller meget billig el. Det skal vi selvfølgelig reagere på. Vi har valgt en anden model med stabile lave priser, og hvor der ikke findes nogen bindingsperiode. Det vil vi gerne oplyse til elkunderne i Frederikshavn Kommune, fortæller Forsyningens adm. direktør, Claus Reimann Petersen.

Dit eget elselskab
Du vil kunne støde på vores kampagne for elsalg i biografer, i radioen, på busser i lokalaviser og mange andre steder. Et vigtigt budskab er, at du køber el af sig selv, når du køber el af Forsyningen. Selskabet er nemlig ejet af Frederikshavn Kommune og dermed af alle kommunens borgere.

Få det hele på én regning
Claus Reimann Petersen påpeger, at Frederikshavn Forsyning har været leverandør af el i rigtig mange år. Kunderne har derfor sikkerhed for, at de køber et godt og stabilt produkt.

– I forvejen leverer vi vand, afleder spildevand og henter affald fra alle husstande i Frederikshavn Kommune. Gør det nemt for dig selv og få det hele samlet på én regning, lyder opfordringen fra den adm. direktør.

Let at skifte leverandør
Det er let at skifte elselskab. Klik ind på forsyningen.dk og udfyld formularen. Du kan også kontakte Forsyningens Kundeservice, tlf. 9829 9000.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hos Forsyningen køber du el af dig selv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER