Unge skuespillere klar til premiere på Ødeheksen

Unge skuespillere klar til premiere på Ødeheksen

12. marts 2018 - kl. 9:20 - af

Efter et hårdt slid er Sæby Scenens Ungdomshold med weekendens sidste øvedage på ”Ødeheksen” klar til generalprøve onsdag og premiere torsdag d. 15. marts. Forestillingen opføres 4 gange med sidste opførelse d. 18. marts. Sæby Scenen opsætter stykket i et samarbejde med Ungdomsskolen. En spændende øveperiode kulminerer nu med en fyldt sal til premiere.

Stykket er skrevet af Anne Sivesgaard og Margaretha Cedergren står for instruktionen. Mange er på banen for at komme i hus med denne forestilling. Således flere omkring kulisser, kostumer, rekvisitter, teknik og denne gang også med sangindstudering, som har været lagt i hænderne på Conny Holm Egeborg.

Ødeheksen” er en fortælling, der bevæger sig imellem den virkelige og en eventyrverden. To søstre er i en udfordrende situation med en alvorlig syg mor. For at bearbejde sine følelser fortæller de sammen en eventyrhistorie med mange spændende, sjove, skøre men også alvorlige figurer – f.eks. Ødeheksen. En dronning, der af andre dronninger bliver isoleret af Barrieren. En historie stærkt inspireret af den nordiske mytologi. Stykket indeholder både den alvorlige historie om døden og det at miste men rummer på samme tid aktuelle spørgsmål om magt, hierarki, demokrati og meget andet. Publikum vil blive ført igennem historien med lækker musik og trods de alvorlige emner også en god portion humor.

Stykket opføres i samarbejde med Ungdomsskolen, af Sæby Scenens dygtige unge skuespillere (15-26 år) og retter sig mod det unge og voksne publikum.

Forestillingen opføres:
Torsdag d. 15.5.18, kl 19.30 – UDSOLGT

Fredag d. 16.3.18, kl 19.30

Lørdag d. 17.3.18, kl 14.30

Søndag d. 18.3.18, kl 14.30

Dørene til salen åbnes 5 min før forestillingen går i gang, men der er åbent til Skovlyst en time før.

Der kan læses mere på Sæby scenens hjemmeside www.saebyscenen.dk eller på Scenens Facebook-side. Billetter købes på datsbilletten.dk – https://www.datsbilletten.dk/arrangementer/

Velkommen til en god oplevelse på Skovlyst!!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Unge skuespillere klar til premiere på Ødeheksen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER