Bogcafé i Retfærdigheden med nye bøger

Fresh pink tulip flowers bouquet and books on shelf in front of stone wall

Bogcafé i Retfærdigheden med nye bøger

10. marts 2018 - kl. 0:46 - af

Hvad er en god bog og en god læseoplevelse for dig? Hør bibliotekarerne give deres bud på forårets og sommerens gode læseoplevelser, når de fortæller om nogle af de bøger, som er udkommet inden for det sidste års tid.

Bogcaféerne er et tilbagevendende arrangement på bibliotekerne, og vi oplever stor interesse for at høre om ny litteratur. Bibliotekernes bibliotekarer har udvalgt deres personlige favoritter, som de fortæller om og anbefaler til deltagerne.

– Vi er glade for den store interesse, som deltagerne viser vores bogcaféer, udtaler bibliotekar Louise Hede og fortsætter: -Vi håber på stort fremmøde også denne gang og glæder os til en god dialog og snak om gode bøger.

Hvor og hvornår
Dette forår holder vi 3 bogcaféer:

Frederikshavn Bibliotek: 13. marts kl. 19.30
Her kan du købe et glas vin.

Retfærdigheden, Sæby: Tirsdag 20. marts kl. 19.00
Her synger vi fællessang, og du kan købe kaffe/te og kage.

Skagens Bibliotek – Kappelborg: 21. marts kl. 16.00
Her kan du købe kaffe/te.

Entré
Der er fri entré til bogcaféerne og ingen tilmelding – bare mød op.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogcafé i Retfærdigheden med nye bøger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER