Sæby Spektrum tager endnu et skridt

Sæby Spektrum tager endnu et skridt

8. marts 2018 - kl. 8:10 - af

På Kultur- og fritidsudvalgets møde den 7. marts, som i øvrigt blev afholdt i Sæby Fritidscenter, behandlede udvalget sagen om Sæby Spektrum.

Ansvaret for en beslutning omkring Spektrum er delt mellem KFU og økonomiudvalget. KFU har ansvaret for halkapaciteten og driftstilskud, mens anlægsøkonomien og kommunal medfinansering er økonomiudvalgets ansvar.

KFU besluttet, at der ER et behov øget halkapacitet i Sæby. Dermed er den del afklaret. Nu tilbagestår hvordan økonomien både drift- og anlæg kan realiseres.

Derfor tilrettelægges nu en fælles beslutningsproces mellem Økonomiudvalget og KFU, så der kan træffes en samlet beslutning om Spektrum.

”Jeg er rigtig glad for, at KFU nu har sagt, at der er kapacitetsbehov i Sæby. Spektrum er et super spændende projekt, som jeg gerne vil arbejde for, at vi får realiseret. Det er klart, at vi vi er nødt til at have den kommunale del af økonomien på plads og derfor synes jeg det er helt rigtigt at Borgmesteren og jeg nu sætter os ned med gruppen bag Spektrum og får drøftet den samlede økonomi i projektet. Og så lægger vi en plan for den endelig beslutningsproces. Sagen må ikke falde mellem to stole og det sikrer vi bedst på denne måde” siger Anders Broholm (V), formand for KFU.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Spektrum tager endnu et skridt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER