Sjov Fredag for sidste gang i denne sæson

Sjov Fredag for sidste gang i denne sæson

5. marts 2018 - kl. 11:27 - af

Der var super god stemning ved vinterens sidste Sjov Fredag. 380 børn havde fundet vej til Sæby Fritidscenter for at give den gas.

SIK 80 havde lidt udfordringer, inden de kunne slippe børnene løs. Hal B var lukket den først halve time, da en floorballkamp skulle spilles færdig, og Spring Team havde fået lov til at få madrasser ind i hal A forud for lørdagens gymnastikkonkurrencer. Men Sjov Fredag klarede sig med lidt mindre plads denne gang.

Gunnar Møller Nielsen fra SIK 80 siger: ”Vi takker alle de frivillige, der i løbet af sæsonen har hjulpet til, om det har været opsætning af bander, salg af slik, ansigtsmaler osv. uden alle de frivillige hænder, kunne dette arrangement ikke finde sted med det nuværende omfang og den samme succes.
Sjov Fredag kommer igen til efteråret”.

Den næste store udfordring for SIK 80 bliver Skole OL i Sæby den 15. og 16. maj på Spar Nord Atletikstadion.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov Fredag for sidste gang i denne sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER