Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

3. marts 2018 - kl. 10:19 - af

Familievilla med god planløsning og attraktiv beliggenhed – kom selv og se…..

Nu udbydes det rene drømmehjem for familien. Huset er tilpasset familielivet med stort lyst alrum samt forældre- og børneafdeling i hver sin ende af huset. Udover den gode planløsning i huset bydes du også velkommen til et dejligt børnevenligt kvarter med gåafstand til skole, børnehave, idrætsfaciliteter og strand. Du befinder dig i et roligt villaområde i et af Sæbys mest attraktive kvarterer.

Huset er indrettet med stort flot bryggers med Ballingslöv-elementer, som går igen stort set i hele huset. Flot Ballingslöv-køkken fra år 2010 med køkkenø, som er perfekt til dig, der elsker at kombinere madlavning med socialt samvær. Alrummet er villaens hjerte og rummer let den store familie eller spisende gæster, siddende i åbent forbindelse med køkkenet. Alrummet er placeret i åbent forbindelse med hyggelig stue med godt lysindfald og udgang til syd-vestvendt terrasse.

Huset er praktisk indrettet med voksen- og børneafdeling i hver sin ende af huset. Voksenafdelingen består af stort soveværelse med adgang til flot badeværelse fra år 2010 og walk in closet / kontor. Børneafdelingen består af tre gode værelser og flot renoveret badeværelse også fra år 2010.

Desuden entré med adgang til pænt gæstetoilet.

Kom selv og se…..kontakt EDC Jensen & Riise for fremvisning.

Se ugens bolig her 

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004255
Type: Villa
Boligareal: 178
Grundareal: 1024
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 1
Byggeår: 1974/1982
Energimærke: D
Pris: 1.998.000
Ejerudgifter: 2381

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER