Mægler-koryfæ takker af efter 25 år i Nybolig

Mægler-koryfæ takker af efter 25 år i Nybolig

28. februar 2018 - kl. 14:21 - af

Carsten Jørgensens mangeårige karriere som ejendomsmægler har været både sjov og spændende, men nu giver han depechen i Nybolig Sæby videre til Mette Dal og Jens Houbak-Jensen.  

-Jeg har haft en fantastisk karriere som ejendomsmægler her i Nordjylland og kunne sådan set ikke have ønsket mig det bedre.

Sådan lyder det fra ejendomsmægler Carsten Jørgensen, der de sidste 25 år har været indehaver i Nybolig-kæden. Senest i Nybolig Sæby, som han den første marts har overdraget til de nye indehavere Mette Dal og Jens Houbak-Jensen. Han trækker sig nu definitivt tilbage fra mæglerbranchen og vil nyde sit otium.

Carsten Jørgensen har været vidt omkring i sin karriere som ejendomsmægler helt tilbage fra Ejendomsringen og JN-Gruppen og til Nybolig, hvor det er blevet til ikke færre en fem forretninger i hhv. Hirtshals, Skagen, Frederikshavn, Vendsyssel Erhverv og Sæby.

-Jeg har ikke tal på, hvor mange handler, jeg har været en del af og hvor mange fantastiske mennesker, jeg har mødt i mere end 25 år som mægler, men det er mange, og det har været både spændende og sjovt, siger Carsten Jørgensen.

Han er især glad for, at det er lykkedes at finde nogle dygtige folk til at drive Nybolig Sæby videre.

-Jeg har været heldig med at have fået medindflydelse på, hvem der skulle være de nye indehavere, og for dem er det også en drøm, der er gået i opfyldelse. Man skal nemlig være passioneret i det her job, og derfor er jeg også ekstra glad, fordi det blev Mette og Jens, siger Carsten Jørgensen, der blandt andet vil bruge sin tid på at spille lidt mere golf, tilbringe mere tid med Lene, børn og børnebørn og måske lejligheden  i Spanien.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mægler-koryfæ takker af efter 25 år i Nybolig' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER