Cykel- og knallertkontrol i denne uge

Cykel- og knallertkontrol i denne uge

26. februar 2018 - kl. 0:26 - af

Nogle glemmer at række hånden ud og at se sig for. Andre kører over for rødt og har ikke altid selv lys på, når det er mørkt. Nogle zigzagger ind og ud mellem og rundt om busser og lastbiler, som om de var udødelige. Andre taler i håndholdt telefon, mens de kører.

Når cyklister og knallertførere er involveret i en ulykke, er risikobetonet adfærd hos dem selv i en del af tilfælde en medvirkende årsag. Det er desværre ikke alle, der passer på i trafikken. Derfor gennemfører politiet en målrettet cyklist- og knallertførerkontrol i hele landet i næste uge, 26. februar til 2. marts.

Bløde trafikanter udgør en betydelig del af de dræbte og tilskadekomne i trafikken, og de er mere udsat for alvorlige skader, når de er involveret i trafikulykker. I 2016 blev 31 cyklister og 8 knallertførere dræbt i trafikken, hvor yderligere 806 cyklister og 296 knallertførere kom til skade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykel- og knallertkontrol i denne uge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER