Cirkus Arena gæster Cirkuspladsen i Sæby

Cirkus Arena gæster Cirkuspladsen i Sæby

23. februar 2018 - kl. 0:19 - af

Det begynder at dufte af forår og sommer når cirkus kommer til byen og også i 2018 gæster Cirkus Arena Sæby.

Datoen er allerede offentliggjort på deres hjemmeside og man kan der læse at lørdag d. 19. maj kl. 14, er dagen.

Cirkus Arena fortsætter den nye eventyrlige stil, der forener børn og voksne i cirkusmagien med kombinationen af musik, eventyr og verdensklasseartisteri.

I 2018 er det rapper og art director Clemens Telling, der står bag Arenas eventyrlige fortælling om pauseklovnen, der rejser ud i verden for at finde en ny kunstart, da ingen længere har brug for pauser i deres travle hverdag. Clemens står også for forestillingens nyskrevne musik og medvirker som årets konferencier. Clemens deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, og sammen giver de årets publikum en rejse til fjerne lande med magiske artister og dyr i ’KLOVNEN OG KRONPRINSEN – JAGTEN PÅ DEN TABTE TÅRE’.

Oplev cirkusmagien med familien
Forestillingens sammenbindende eventyr handler om Cirkuskronprinsen Patricks søgen efter den forsvundne pauseklovn, spillet af Clemens. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis er gået i stykker. Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, hoppende hotdogs og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Forestillingen samler det bedste fra flere verdener
Med Clemens’ talent for ordspil og musik og Patricks talent for artisteri bliver forestillingen et knudepunkt, der indeholder alt det bedste fra teater- og performanceverdenen.

Clemens ser frem til sin første cirkusturné og fortæller:
– ”Efter at have været på landevejen som turnerende musiker i mere end 25 år, haft et hav af roller i tv og været forfatter bag en god portion performanceteater og familieforestillinger, føles det som et naturligt skridt at gå hele vejen i cirkus. Denne gang både som vært, forfatter og instruktør. Min medvært, Patrick Berdino, er min perfekte modvægt. Jeg er god med ord, men tung i røven; Patrick er meget fysisk, endsige akrobatisk og atletisk, i sin scenekunst. Han er født og vokset op i Arena, så han kan hjælpe mig med, hvilke af mine drømme der er realistiske at føre ud i livet. Det er min intention at blande det, jeg kan fra musikbranchen og teaterverdenen ind i cirkusforestillingen. Så vi både får musiske hits til store og små, en god historie og blændende numre fra årets imponerende artister, som vi har castet i hele verden”.

Eventyret fortsætter i 2018
Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestilling blev særlig godt modtaget af publikum og anmeldere i sommers, og vi ser frem til at fortsætte succesen med endnu et cirkuseventyr i det nye år.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler:
– “I 2017 havde vi en meget vellykket forestilling med kombinationen af cirkus, musik og eventyr. For at imødekomme efterspørgslen fra vores mange glade publikummer har vi valgt at forlænge vores magiske cirkusunivers med endnu et eventyr. Clemens har, ligesom Mille havde det, mange bolde i luften, men jeg ved helt bestemt, at de alle sammen bliver grebet igen! Sådan er det nemlig i cirkus. Vi glæder os alle sammen til at komme i gang med forestillingen, og vi har samlet en række verdensklasseartister specielt til formålet”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cirkus Arena gæster Cirkuspladsen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER