Stor interesse for den kommende jobmesse

Stor interesse for den kommende jobmesse

15. februar 2018 - kl. 8:46 - af

Frederikshavn Kommune holder Jobmesse for kommunens ledige den 14.marts. 38 virksomheder har allerede tilmeldt sig, deriblandt Agri Nord, der hjælper landbrug med rekruttering – og som har mange job med til de ledige.

Over tusind jobsøgende er parat til at møde virksomhederne på Jobmessen i Arena Nord i Frederikshavn. Formålet er at få skabt så mange ”match” mellem ledige og virksomheder som muligt. Agri Nord har både uddannelsestilbud og job med til de ledige, og vil gerne have mindst ti medarbejdere med sig hjem:

”Vi kan tilbyde alt – lige fra elevpladser til lederjob og derimellem. Der er brug for motiverede medarbejdere overalt i landbruget, og vi vil rigtig gerne i kontakt med nogen, som vil prøve noget nyt, og have et job, hvor det handler om både at kunne bruge hænderne og hovedet,” siger Vittus Bernlow, teamleder for HR i Agri Nord.

På messen kan de jobsøgende aflevere CV og præsentere sig direkte til virksomhederne. Det er gratis at deltage for alle, og virksomhederne får en stand stillet til rådighed. Der er stadig få ledige stande til virksomheder, der endnu ikke har tilmeldt sig. Og hvis der undervejs er brug for at få afklaret spørgsmål, så er Jobmessens arrangør, Jobcenter Frederikshavn, parat til på stedet at afklare de fleste spørgsmål om kursus eller anden opkvalificering, hvis en ledig jobsøger har et bestemt job i udsigt.

”I landbruget er der job, også uden særlige adgangskrav. Det vigtigste er, at man har interesse i at få et job. I dag er de fleste landbrug så store, at det kræver mange ansatte, så vi taler ikke om at man behøver selv at drømme om en gård, men at man kan få et godt job på landet, uanset om man vil være elev eller leder,” siger Vittus Bernlow.

Jobmessen finder sted onsdag, den 14. marts 2018 i Arena Nord i Frederikshavn. Tilmelding på vs@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for den kommende jobmesse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER