Klar til en samlet vision for kultur og fritid

BYRÅDET_Anders_Broholm_1

Klar til en samlet vision for kultur og fritid

14. februar 2018 - kl. 10:11 - af

Der sker utrolig meget i kultur- og fritidslivet i Frederikshavn Kommune! Det kunne Kultur- og Fritidsudvalget konstatere efter 25 oplægsholdere ved mandagens ”Inspirations- og oplevelsesarrangement” i Maskinhallen.

Hver oplægsholder havde fået 5 minutter til at fortælle om deres institution, forening eller afdeling. Og mange benyttede chancen til at fortælle om de aktiviteter de laver, men også hvilke udviklingsmuligheder og problemer de ser.

I sin afslutning på arrangementet sagde Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Anders Broholm bl.a.:

”Der sker så meget i vores kommune og vi skal blive bedre til at fortælle og gøre opmærksom på det. Kulturinstitutioner og foreninger er et vigtigt element i at gøre vores kommune til et godt sted at bo, til at tiltrække nye borgere og til at gøre det til et spændende turistmål! I den kommende tid vil vi i udvalget sætte fokus på at skabe mere sammenhæng og samarbejde på området.” Sagde Anders Broholm (V).

Der var oplæg fra: Kystmuseet, Idrætssamvirket, AOF, Skagen Festival, ROMITEA, Frederikshavn Firma Idrætsklub, Sæby Scenen, Museet Sognefogedgården, Frederikshavn Mandskor, Hangarens Venner, Frederikshavn Kommunes biblioteker, Ældrerådet, Dance Studio, Aalbæk Kulturhus, Frederikshavn Kunstmuseum, Sæby Auto Sport, Frederikshavn Bykor, FG90, Frederikshavn Skyttekreds, Skagens Kultur- og fritidscenter, Syvsted Idrætsforening, FDF Frederikshavn 1. kreds og Skagens Kunstmuseer.

Derudover deltog en række andre foreninger og afdelinger i arrangementet.

”Jeg er super glad for, at så mange tog imod invitationen og har været med til at kickstarte en ny periode i Kultur- og Fritidsudvalget. Jeg ønsker at fortsætte arbejdet med høj grad af dialog og inddragelse. Jeg vil gerne, at vi får lavet en ny retning for området og får lavet en samlet vision for kultur, bibliotek og fritid i Frederikshavn Kommune – og jeg fornemmer, at der er stor opbakning til det.” Siger Anders Broholm (V).

Kultur- og fritidsudvalget består af formand Anders Broholm (V), næstformand Bjarne Kvist (A), Asger Mortensen (V), Ole Rørbæk (A), Bjarke Dyhr Lynnerup (A), June Menne (A) og Brian Kjær (A).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klar til en samlet vision for kultur og fritid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER