Vinterferien på dit lokale børnebibliotek

Vinterferien på dit lokale børnebibliotek

13. februar 2018 - kl. 9:29 - af

Børnebibliotekerne i Frederikshavn Kommune er også med på månedens tema Kropsudsmykning – også i lidt mere bred forstand. Kig ind på dit lokale bibliotek i uge otte og lad dine kreative evner folde sig ud. Du må meget gerne tage hele familien eller gode venner med.

Har du lyst til at sætte et personligt præg på din t-shirt, er du mere til smykker og bling bling, eller synes du, det er fedt at kravle ind i biografmørket med en kæmpe pose popcorn? Det er blot tre af de muligheder, dit lokale børnebibliotek i enten Skagen, Ålbæk, Frederikshavn, Sæby og Østervrå byde på i vinterferien fra 19. til 24. februar.

Er din yndlings t-shirt blev lidt kedelig, eller har du mon købt en ny, der godt lige kunne trænge til at blive peppet lidt op? Så tag den med ind på dit lokale børnebibliotek i løbet af uge otte. – Vi har maling, tryk, perler, snor og meget meget mere, lover børnebibliotekarerne, du kan bare slå dig løs.

På Skagens, Frederikshavn og Sæby Bibliotek er der glimmer, glitter og bling bling. Kig ind og lav dine egne smykker, svedbånd eller bandanaer med perler, snor, stof, hårbøjler, spænder og alt muligt andet godt.

Hygge i dæmpet lys
Er det ikke bare så hyggeligt at kravle ind i dæmpet lys til en rigtig god tegnefilm? Sæby og Frederikshavn Bibliotek holder tegnefilmsdag, 23. februar, og der er selvfølgelig godt med popcorn til. På repertoiret er der bl.a. film om sure voksne, hurtige motorcykler, alfer, feer, magiske skove og en sød pige.

Tatoveringer
Bibliotekets tema om kropsudsmykning har også fundet vej til børnebiblioteket.  Nogle voksne kan godt lide at tatovere sig, det må børn ikke, men det kan nu godt lade sig gøre alligevel! Så hvis du kunne tænke dig en tatovering og er lidt vild med at male og tegne, så har du muligheden i vinterferien. – Vi har lagt mandalas/skabeloner til tatoveringer frem, som bare venter på, at du kommer og farvelægger dem. Du må selvfølgelig gerne tage din tatovering med hjem.

Hvis du gerne vil kunne skifte din tatovering ud efter dit humør, så kan du i stedet for lave dine egne slogans, farver og mønstre som badges. Måske kunne du også tænke dig, at lave en til din bedste ven eller din far og mor?

Hvornår?
For alle arrangementer gælder, at der er fri entré, du møder bare op. Nogle af arrangementerne finder sted på alle biblioteker – andre kun på udvalgte steder. Se datoer og tidspunkter for de enkelte arrangementer på bibl.frederikshavn.dk – under Det sker.

HUSK! Børnebiblioteket holder opvarmingsfest til Børne MGP, lørdag 17. februar, kl. 10.30-12.30 på Frederikshavn Bibliotek.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinterferien på dit lokale børnebibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER