Festligt, forrygende fællesskab til årets skolefest

Festligt, forrygende fællesskab til årets skolefest

12. februar 2018 - kl. 1:03 - af

Under festlige rammer afviklede Privatskolen i torsdags sin årlige skolefest. Traditionelt er det 6. klasses forældre, der står for dette store og flotte arrangement, og der bliver hvert år lagt rigtig mange kræfter og timer i for at gøre arrangementet så festligt og varieret som muligt. Skolefesten bød derfor igen i år på et meget afvekslende program for både elever og forældre.

Skolefesten begyndte kl. 17.00 med fællesspisning for elever og forældre samtidig med, at der var forskellige boder sat op med salg af alskens lækkerier. Samlingspunkterne for festen var to skuespil af 4. og 8. klasse samt 9. klasses danse- legeaftenprogram.

4. klasse opførte dygtigt og godt et stykke med titlen: ”Den grimme Erling”. Rammen var selvfølgelig hentet fra H. C. Andersens grimme ælling, men handlingen var meget morsom og en spidsfindig aktuel pendant til flygtningesituationen herhjemme. ”Den Grimme Erling” slutter med den sigende replik, efter at han har fået en kontrakt med et filmselskab: ”Først skal man så gruelig meget igennem, og så skal man skrive under”.

8. klasse har de senere år vendt deres kreativitet til morsomme stykker om skolens lærere. Således også i år. Stykket ”Lærerne har talent” blev en morsom og fortrinlig fremført komedie, der utvivlsomt foregav at ville stille spørgsmålstegn ved netop denne påstand.

En forrygende aften sluttede med at 9. klasse overtog scenen og begivenhederne med dans og konkurrencer blandt skolens ældste elever.

Ud over en dejlig aften, der både var morsom og et socialt berigende fællesskab for lærere, elever og forældre på skolen, kunne 6. klasse og deres forældre via deres store arrangement med mad, et utal af boder og amerikansk lotteri, hvoraf mange gevinster venligt var doneret fra Sæbys mange forretninger og firmaer, trække sig tilbage med et anseeligt beløb til lejrskolen på Bornholm.

Så det ser endnu engang ud til at vejrudsigten melder ”Sol over Gudhjem” trods mange Krølle-bølle is til sommer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festligt, forrygende fællesskab til årets skolefest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER