Stor medlemsfremgang hos Sæby Billardklub

Stor medlemsfremgang hos Sæby Billardklub

11. februar 2018 - kl. 11:11 - af

Sæby Billard- og Poolklub har det seneste årstid oplevet en stor medlemsfremgang. Årsagen hertil skal nok findes i den engagerede medlemsskare og ikke mindst i den altid innovative og entusiastiske bestyrelse.

Senest er der netop nu fuld gang i en intern turnering, som spilles om formiddagen. Denne turnering præges naturligvis af klubben pensionister og efterlønsmodtagere. Der bliver gået op i det med liv og sjæl, samtidig med at der bliver hygget rigtig meget.

Klubben deltager også i turneringer arrangeret af Dansk Billard Union. Her klarer de sig godt. Klubben har et hold i 3. division, som ligger på en øjeblikkelig 5. plads i deres pulje, men holdet i serie 3 klarer sig også fint, de ligger på en 3. plads i deres pulje, der ud over har de også to Old Boys hold. Her ligger det ene hold på en  5. plads i deres pulje, mens det andet Old Boys hold topper deres pulje med en flot 1. plads.

Selvom klubben oplever stor medlemstilgang i øjeblikket er der stadig plads til flere medlemmer. Selvom man måske aldrig har prøvet at spille billard før, skal man ikke holde sig tilbage. Der står altid nogen klar til at hjælpe og instruere.

Der afholdes generalforsamling mandag den 12. februar kl. 19.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor medlemsfremgang hos Sæby Billardklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER