Overflod af fastelavnsfester giver afmatning

SONY DSC

Overflod af fastelavnsfester giver afmatning

10. februar 2018 - kl. 12:37 - af

Lørdag stod i fastelavnens tegn i Sæby. Udvalget var stort, og der blev lokket med alt fra tørvejr til slik og fastelavnsboller samt varme drikke. De forskellige aktører havde gjort sig umage for, netop deres fastelavnsarrangement skulle være det bedste.

Alt sammen meget godt, men med mere end en håndfuld fastelavnsfester bare lørdag formiddag, så er der ganske enkelt for lidt børn til de mange tilbud, og det er da en skam.

Klart var det, at de indendørs tøndeslagninger trak flest, for hvem vil stå ude i den bidende kulde, når man kan stå inde i varmen og hygge sig, mens børnene er godt underholdt, ja se den er svær at slå.

Derudover var der allerede fredag fastelavnsarrangement i mange institutioner, og igen i morgen søndag kan der tælles mere end en håndfuld tilbud med temaet fastelavn, så mon ikke børnene får deres lyst styret også i år.

Måske man til næste år skal nytænke, kordinerer og samarbejde om denne aktivitet, således der ikke er sammenfald i forhold til tidspunkt og ligeledes se, om arrangementet kan samles på lidt færre steder og dermed give en større og bedre oplevelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Overflod af fastelavnsfester giver afmatning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER