Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise i Sæby

SONY DSC

Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise i Sæby

8. februar 2018 - kl. 14:57 - af

Det går forrygende med at sælge huse hos EDC Jensen & Riise. Travlheden har nu udmøntet sig i nyansættelse.

De seneste 12 måneder har EDC Jensen & Riise solgt præcis 115 ejendomme, og det er aldrig sket tidligere. Indehaverne Lars Jensen & Martin Riise siger, at stigningen især skyldes et øget salg af sommerhuse, og så er interessen for at købe ejendomme på landet vendt tilbage.

Der er dog ikke udsolgt hos mægleren, for EDC Jensen & Riise har også fået stor tilgang af nye emner til salg på det seneste.

Travlheden i butikken har betydet, at EDC Jensen & Riise har ansat en ekstra sagsbehandler. Der er tale om Elizse Handberg på 31 år, som er bosat i Sæby med sin familie og kender lokalområdet godt. Hun er uddannet advokatsekretær i 2009 hos Advokatfirmaet HjulmandKaptain, hvor hun var ansat i 8 år. Hun har ligeledes arbejdet som juridisk sekretær hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Hos EDC Jensen & Riise er man i dag tre ejendomsmæglere og to sagskoordinatorer .

De ser frem til et godt samarbejde.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER