Repræsentantskabsmøde i FUF<br>…

Repræsentantskabsmøde i FUF

7. februar 2018 - kl. 5:20 - af

FUF afholder repræsentantskabsmøde i FFK-Centret i Frederikshavn torsdag d. 8/2 kl 18.00, hvor der indbydes til spisning og efterfølgende dialog med nyvalgte formand for kultur og fritidsudvalg Anders Broholm.

Senere afvikles den egentlige generalforsamling, hvor beretning, vision, regnskab og budget skal fremlægges og godkendes.

Der er valg af formand og 4 styrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter.

Det er nu vigtigt, at få gennemført et generationsskifte i FUF og at flere yngre foreningsrepræsentanter stiller sit kandidatur til rådighed og vælges ind. I det kommende år skal en ny struktur og ledelsesform for styrelsen i den 56 år gamle organisation gennemarbejdes.

Unges engagement i foreningslivet og bestyrelsesarbejde har gennem årene ændret sig, dette har været et tema på de afholdte foreningskonferencer, og har været en udfordring for mange foreninger med faldende medlemstal til følge, enkelte foreninger har dog på forskellig vis knækket koden og oplever igen vækst.
Desværre har FUF i de sidste 2 år for første gang i rigtig mange år oplevet udfordringer med at finde nye kandidater til styrelsen. For år tilbage var der kampvalg om pladserne, men det har desværre ikke været tilfældet på det sidste. Der er brug for flere og nye kræfter til det vigtige arbejde for frivillige foreningers forhold.

FUF står derfor nu og mangler interesserede kandidater til styrelsen, kandidater som har lyst til at gøre et stykke frivilligt arbejde for at forbedre forholdene for børn og unges fritidsaktiviteter i Frederikshavn Kommune. Temaer som forenkling af foreningers administrative opgaver, en økonomisk styrkelse af støtteordningen, debat om nye foreningsformer, et tættere samarbejde med politiske udvalg og den kommunale administration samt de mange spændende facilitetsprojekter, som er igang rundt omkring, er noget styrelsen kommer til at arbejde videre med det kommende år, hertil søger vi kandidat forslag fra medlemsforeningerne.

Vi forventer et yderst interessant arbejdsår med en god dialog med de nyvalgte politiske udvalg – specielt på fritids, integrations samt børne- og ungdomsområdet.

FUF vil også gerne dække alle foreningstyper bredt: Idræt, spejdere, hobbyklubber og idebetonet arbejde såsom politiske og religiøse foreninger – FUF har idag over 100 medlemsforeninger fordelt over hele kommunen. Derfor ønsker vi også en styrelse, som afspejler dette og derfor består af repræsentanter fra alle lokalområder i kommunen, det kniber i øjeblikket, da den nordlige del af kommunen er stærkt underrepræsenteret.

Styrelsen har lavet jobopslag og har efterlyst forslag igennem de seneste 2-3 FUF nyhedsbreve se mere:
http://www.fuf.nu/nyheder/nyhedsarkiv.

For FUF’s styrelse er det vigtigt at være tæt på medlemsforeningerne, derfor opfordres til engagement og deltagelse i repræsentantskabsmødet på torsdag d. 8/2 og ikke mindst nogle til at tage en tørn i styrelsesarbejdet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Repræsentantskabsmøde i FUF
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER