Hvad gør du hvis du har haft indbrud?

Hvad gør du hvis du har haft indbrud?

7. februar 2018 - kl. 0:20 - af

Har du været udsat for indbrud, ved du sikkert allerede, at det er en grim oplevelse, hvor ubehaget ofte overgår ærgrelsen over det mistede. Efter et indbrud skal der ryddes op og der skal ordnes papirarbejde med politi og forsikring.

Kontakt politiet
Du skal kontakte politiet og anmelde indbruddet. Vent med at rydde op og undgå så vidt muligt at røre ved tingene, før politiet har været der. Det giver politiet mulighed for at finde eventuelle fingeraftryk. Finder du sålaftryk efter fodtøj eller blodspor, skal du vente med rengøring, til politiet har undersøgt dem.

Spær dine kort
Du skal undersøge, om du har fået stjålet Dankort eller kreditkort, checks, benzinkort eller andre vigtige papirer. Sørg for at stjålne kort bliver spærret med det samme. Ring til din bank og kreditkortselskabet.

Herefter skal du hurtigst muligt anmelde skaden til dit forsikringsselskab.

Oprydning og reparation
Når politiet har undersøgt huset for spor, skal der ryddes op. Normalt betaler dit forsikringsselskab for rengøring og eventuelle reparationer.
Kontakt dit forsikringsselskab først, da mange selskaber har indgået aftale med et skadeservicefirma.

Kontakt din lokale håndvæker eller et firma, der tilbyder skadeservice, efter blandt andet hærværk.

Læs mere her: http://www.stopindbrud.dk/hus/indbrud-i-hus/Sider/hvad-skal-jeg-goere.aspx

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvad gør du hvis du har haft indbrud?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER