Inspirationsarrangement bliver et tilløbsstykke

Inspirationsarrangement bliver et tilløbsstykke

6. februar 2018 - kl. 8:55 - af

Rigtig mange på kultur og fritidsområdet har taget imod den udstrakte hånd og de åbne ører! Så Kultur- og Fritidsudvalgets Oplevelses- og inspirationsarrangement mandag den 12. februar i maskinhallen bliver et sandt tilløbsstykke.

Hele 28 foreninger, institutioner, råd og kommunale afdelinger fra hele kommunen har bedt om taletid og endnu flere deltager for at lytte. Det var status da tilmeldingsfristen udløb fredag.

”Jeg er helt vildt glad for, at så mange har taget imod invitationen. Det er meget vigtigt, at vi i KFU lytter til de folk vi skal skabe udvikling sammen med. Jeg glæder mig utrolig meget til at høre hvad de forskellige har på hjertet på mandag” siger en forventningsfuld Kultur- og fritidsudvalgsformand Anders Broholm (V).

Konceptet for arrangementet er helt nyt og målet er at skabe inddragelse på området. Grundet den store tilmelding må hver oplægsholder begrænse sig til 5 minutter til at præsentere sine visioner, ideer eller fortælle om hvad de går og laver. Og hvem skal så på scenen først? Det afgøres ved lodtrækning løbende under arrangementet!

 ”Jeg skal også holde mig på 5 minutter i min velkomst og hvis politikeren kan, så kan de andre nok også” Siger Anders Broholm.

Arrangementet skal give KFU inspiration til det kommende års arbejde:
”Jeg håber det kommer til at sprudle af ideer, visioner og engagement. Det er jeg faktisk helt sikker på, at det gør. Målet er, at deltagerne dels fortæller om sin egen gøre og laden, men også, at de lytter til de andre indlægsholdere. På den måde kan vi måske skabe endnu bedre samarbejde på tværs. Jeg glæder mig i hvert tilfælde til at blive inspireret til arbejdet i KFU.” Siger Anders Broholm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inspirationsarrangement bliver et tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER