Nordjyllands Beredskab har fået ny direktør

Nordjyllands Beredskab har fået ny direktør

1. februar 2018 - kl. 10:16 - af

Diana Sørensen er ansat som direktør for Nordjyllands Beredskab.

Diana Sørensen kommer fra et job som divisionsdirektør hos Falck. Diana har tidligere været regionsdirektør hos Falck, hvor hun har været ansat siden 2002 og før det har hun arbejdet som fuldmægtig i det daværende Viborg Amt. Diana har en baggrund som cand. scient. adm fra Aalborg Universitet.

-Jeg er glad for at vores beredskab kan byde Diana velkommen. Hun var en blandt mange kvalificerede ansøgere. Det viser at vores beredskab er attraktivt, og udviklingsorienteret, fortæller bestyrelsesformand Arne Boelt.

Diana Sørensen, som starter i jobbet som direktør 1. april, glæder sig til at arbejde for Nordjyllands Beredskab:

– Jeg er utrolig stolt og glad over at have fået stillingen og ser frem til at medvirke til at sikre og udvikle et stærkt Nordjyllands Beredskab for borgerne i Nordjylland. Og så ser jeg frem til at lære medarbejdere og samarbejdspartnere at kende, og glæder mig over, at det for manges vedkommende er kendte ansigter. På samme måde ser jeg frem til samarbejdet med de 11 kommuner og borgmestrene i bestyrelsen.

Privat bor Diana sammen med Carsten og deres 2 piger i Aalborg.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Beredskab har fået ny direktør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER