Jobmesse: 1000 ledige parat til ansættelse

Jobmesse: 1000 ledige parat til ansættelse

1. februar 2018 - kl. 9:58 - af

Virksomhederne i Frederikshavn Kommune har brug for arbejdskraft, og nu får de muligheden for at finde den: Over 1000 ledige er klar til at finde en ny arbejdsgiver på en Jobmesse i marts
Sæsonarbejde, vikarjob, deltid, heltid. Uanset timetal, varighed eller branche, så er det nu muligheden er der. Hvis man som virksomhed har behov for at ansætte en eller flere medarbejdere i job i 2018, så deltag i Jobmessen i Frederikshavn, lyder opfordringen:

”Vi ved fra virksomhederne, at der er rift om arbejdskraften. Og til Jobmessen er der lejlighed til at møde de jobsøgende ansigt til ansigt. Samtidig har vi som samfund brug for at flere virksomheder tager et socialt ansvar. Derfor har det stor betydning, at man som virksomhed er åben over for at ansætte jobsøgende ledige, der måske ikke kan arbejde fuld tid, men hvor lysten og motivationen er i orden, eller hvor der er behov for et kompetenceløft i form af fx et truckcertifikat inden, de kan begynde i jobbet. Det vigtige er, at de jobsøgende er parate til at tage fat, og at de finder en virksomhed, der mangler netop deres kompetencer, så de kommer ind på arbejdsmarkedet igen. Vi håber, så mange virksomheder som muligt fra Frederikshavn Kommune deltager i Jobmessen, så der bliver sat handling bag ordene,” siger John Karlsson, formand, Arbejdsmarkedsudvalget, Frederikshavn Kommune.

Ansæt på stedet
Virksomhederne får en stand, hvor ledige kan komme forbi til en uforpligtende snak og præsentation af CV. Formålet er at så mange som muligt ”finder hinanden,” og hvis der undervejs er brug for at få afklaret spørgsmål, så er Jobmessens arrangør, Jobcenter Frederikshavn, lige ved hånden: medarbejderne står klar med faglig bistand, der kan hjælpe både virksomheder og jobsøgende på vej. De er på stedet i stand til at afklare de fleste spørgsmål om kursus eller anden opkvalificering, hvis en ledig jobsøger har et bestemt job i udsigt, for at sikre at virksomheder, der leder efter arbejdskraft ikke kommer til at gå forgæves:

”Vi gør det her for både virksomhederne og de ledige, fordi vi tror, at hvis virksomhederne får mulighed for at møde den rette kandidat, så vil de også kunne se hvordan vedkommendes kompetencer kan blive til en gevinst for virksomheden. Det kan være lige fra akademikeren der i den rette jobposition, kan være med til at skabe endnu flere arbejdspladser, til den rette ufaglærte medarbejder, der kan løse nogle af de opgaver, som udfordrer de faglærtes arbejdstid. Vi er hver dag i kontakt med mange virksomheder, hvor vi hjælper med at løse deres rekrutteringsudfordringer, men vi ved også, at mange virksomheder i en travl hverdag kan have svært ved at overskue, hvad der kan lade sig gøre med Jobcentrets hjælp. Derfor er Jobmessen baseret på det fysiske møde mellem virksomhed og jobsøger, så skal vi nok hjælpe med resten. For hovedsagen er, at vi får lavet de rigtige match mellem virksomhed og ledig jobsøger,” siger Mette Krog Dalsgaard, Jobcenterchef, Jobcenter Frederikshavn.

Jobmessen finder sted onsdag, den 14. marts 2018 i Arena Nord i Frederikshavn. Det er gratis at deltage, og virksomhederne får en standplads til rådighed, som de kan indrette efter behov.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobmesse: 1000 ledige parat til ansættelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER