Mathis Huse Nørgaard: 2 års rejse med Sirius-patrulje

Mathis_20131130_02752

Mathis Huse Nørgaard: 2 års rejse med Sirius-patrulje

31. januar 2018 - kl. 1:31 - af

Bibliotek & Borgerservice har allerede haft 3 velbesøgte arrangementer med den unge frederikshavner Mathis Huse Nørgaard. Nu kan du møde ham på Østervrå Bibliotek tirsdag den 13. februar kl. 19.00, hvor han igen fortæller om 2 års rejse med Sirius-patruljen og tager dig med på en fantastisk rejse til en af verdens mest øde egne.

Hvad får en ung mand til at drage væk fra alt, hvad han kender, og bo i telt i -50 grader? Hvordan er det at være en del af Sirius-patruljen? Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når frederikshavneren Mathis Huse Søndergaard besøger Østervrå Bibliotek og fortæller om en hverdag med hård frost, vilde dyr og storslået natur. Med smukke billeder, film og røverhistorier giver han dig et unikt indblik i livet på Nordøstgrønlands kyst.

Hør Mathis fortælle om

  • Baggrunden for Slædepatruljen Sirius
  • Hvad der får en ung mand til at drage væk fra alt, han kender, i 2 år
  • Kravene til optagelsesprøven og strabadserne under uddannelse
  • Udfordringerne ved at bo i telt med samme makker i 6 måneder
  • Hvordan man klarer temperaturer på -50 grader og mødet med en isbjørn
  • Det enestående bånd, der skabes mellem mand og hund
  • Hvordan man klarer små og store uheld så langt fra civilisationen.

– Vi måtte desværre afvise rigtig mange interesserede, da Mathis Huse Nørgaard tryllebandt publikum med sin spændende beretning i september 2017. Heldigvis har han indvilliget i at give 3 ekstra foredrag i 2018, og de 2 afholdte foredrag i Frederikshavn i januar blev også totalt udsolgt. Du kan heldigvis stadig nå at møde vores lokale Sirius-fortæller, når han gæster Østervrå Bibliotek, oplyser bibliotekar Pernille Lisborg.

Billetter
Du kan købe billetter til foredraget allerede nu – enten online på bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid. Pris: kr. 50,- pr. stk. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mathis Huse Nørgaard: 2 års rejse med Sirius-patrulje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER