Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

27. januar 2018 - kl. 6:27 - af

I dette attraktive og bynære kvarter har EDC fået en ekstraordinær god villa til salg med et boligareal på 190 kvm. og kælderareal på 52 kvm. En gedigen villa i gode materialer og med en beliggenhed med gå-afstand til skov, strand og Sæby torv.

Her er smukke rum, som egner sig til repræsentative formål, skønne sammenhængende stuer med flotte gulve. Masser af lys der lukker de smukke omgivelser indenfor. Den centrale del af villaen er stuerne, spisestuen og ikke mindst et velfungerende køkken. Opholdsstuen støder op til dejlig rolig pejsestue i samme gennemførte stil. Videre adgang fra pejsestuen til havestuen med kig til den private have.

I den ene ende af villaen finder man masterafdelingen med et lækkert soveværelse, stort værelse og flot badeværelse.

Kælderen er på 52 kvm. og er hyggelig indrettet med disponibelt rum, vaskerum, teknikrum og badeværelse – en helt privat afdeling.

Haven omkring ejendommen sørger for at her føles helt privat og lukket. Her er velholdt og ualmindelig rart, terrasser flere steder, så solen kan nydes på flere tider af dagen – herunder en dejlig havestue. Ejendommen har en helt særlig eksklusiv stemning. Her er stille, meget privat og ualmindelig rart.

Se ugens bolig her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93003668
Type: Villa
Boligareal: 190/52 m2
Grundareal: 717 m2
Rum: 5
Værelser: 2
Byggeår: 1958/1984
Energimærke: C
Pris: 2.098.000 Kr.
Ejerudgifter: 2.623 Kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER