Forsvarsarbejdspladser bliver i Nordjylland

Forsvarsarbejdspladser bliver i Nordjylland

26. januar 2018 - kl. 15:28 - af

Sæby Redningsstation er et af de steder, der har været i fare for lukning som følge af et kommende forsvarsforlig. Selvom den endelig forligsaftale ikke er på plads, så har lokalpolitikere løftet sløret for, at Nordjylland beholder de 4.260 forsvarsjobs i landsdelen, selv om der kan forekomme nogle omrokeringer.

Bjarne Laustsen fortæller, at selv om forligsaftalen endnu ikke er vedtaget, ser det ud til at Sæby Redningsstation, redningshelikopteren og redningsbåden på Læsø er redet for denne gang. Forsvarsaftalen løber frem til 2023.

Sæby Redningsstation jubler, og havnefoged Birger Isaksen fortæller da også, at der i 2017 har været 35 redningsaktioner – nogle mere alvorlige end andre – mod ca. 25 i 2016.

Se mere i nyhederne i aften på TV2Nord.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsvarsarbejdspladser bliver i Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER