Danmarksmesteren i trylleri Anders Lilleøre gæster Skovlyst

Danmarksmesteren i trylleri Anders Lilleøre gæster Skovlyst

25. januar 2018 - kl. 8:29 - af

Så er der igen mulighed for at opleve en fortryllende forestilling på Skovlyst med den dobbelte danmarksmester i trylleri Anders Lilleøre. Anders gæstede Sæby for to år siden med forestillingen Mashup. Denne gang er han alene om showet Phantastisk.

I dette show forsøger han at finde ud af, hvordan trylleri bør se ud anno 2018. Publikum får endda den sjældne mulighed, at få forklaringen bag nogle af tryllekunstnernes mest klassiske tricks!

Sæby Scenen, som siden 2016 har samarbejdet med selskabet Kulturmarkt, har haft stor glæde af at kunne vise nogle anderledes, men altid underholdende forestillinger. Trylleri appellerer til alle aldersklasser, så her er mulighed for at tage hele familien med.

Forestillingen vises den 8. februar og billetter købes før forestillingen på hjemmesiden Kulturmarkt.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarksmesteren i trylleri Anders Lilleøre gæster Skovlyst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER