Lav dine egne kager til legekøkkenet

Lav dine egne kager til legekøkkenet

24. januar 2018 - kl. 9:15 - af

Børnebiblioteket i Sæby inviterer indenfor til ”bagedag”.  – Vi skal lave kager, småkager og andre lækkerier i silk clay, lørdag 27. januar, kl. 10.00-13.00.

Børn kan få mange timer til at gå i et legekøkken, hvor de kopierer mors og fars anstrengelser i voksen-køkkenet. En vigtig ingrediens i legekøkkenet er at legemaden skal være den helt rigtige, og den kan børnene selv være med til at lave.

– Silk clay er en slags modellervoks, bare mere lækker og smidig med en gummiagtig overflade, forklarer bibliotekar Merete Trap, den klistrer ikke som modellervoks kan gøre, men er alligevel let at trille og lave forskellige figurer i, der kan samles helt uden brug af tandstikker eller andre materialer. Kagerne skal ikke i ovnene, de skal bare tørre lidt, og så er de klar til deres første lege-kaffebord.

Er børnene vilde med at hjælpe til i køkkenet derhjemme, så er det her et rigtigt fint alternativ for hele familien til at være kreativ, og det er jo kun fantasien, der sætter grænser.

Arrangementet henvender sig til børn fra fire år, og tilmeldingen finder du på bibl.frederikshavn.dk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lav dine egne kager til legekøkkenet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER