Hele to brande på meget kort tid her i formiddag

Hele to brande på meget kort tid her i formiddag

24. januar 2018 - kl. 18:22 - af

En ejendom på Søholtvej 43 blev i dag ødelagt af en brand. Nordjyllands Beredskab blev kaldt ud kl. 10.47, der var ild i tagkonstruktionen på ejendommen. Ejeren havde været i huset tidligere på dagen, men havde ikke bemærket noget, og brandårsagen kendes da heller ikke på nuværende tidspunkt.

Ca. 20 kvm. af taget er brændt, og der er en del vandskade i husets stueetage.

Branden blev slukket, og så kunne Beredskabet køre hjem igen, men kun for at vende. Kl. 13.34 fik de endnu en alarm, denne gang om brand i en bil på Ådalvej i Hørby. Der var brand i motorrummet på en Peugeot.

Ejeren havde netop parkeret bilen, da han opdagede, det brændte i motorrummet. ”Bilen bliver ikke til bil igen, men heldigvis kom ingen til skade”, fortæller indsatsleder Bo Isaksen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hele to brande på meget kort tid her i formiddag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER