Ældresagens sangkor underholder på Sæby Bibliotek

Ældresagens sangkor underholder på Sæby Bibliotek

24. januar 2018 - kl. 19:03 - af

Sange og fortællinger fra en svunden tid er på programmet, torsdag 25. januar, kl. 19.00 på Sæby Bibliotek, hvor Ældresagens Sangkor Sæby (ÆSK) kommer og giver koncert.

I år er det 15 år siden Ældresagens Sangkor i Sæby blev dannet, eller ÆSK, som navnet for nemheds skyld forkortes til i daglige tale. Koret består af en gruppe friske seniorer i en blandet besætning med lidt overvægt i antallet af kvinder. Det vigtigste er, at de alle samme nyder den velvære, der er ved fællesskabet og det at synge sammen. ÆSK ledes af Dina Flyvbjerg Ledet, som har taget hul på sin fjerde sæson.

Koret tager gerne ud og giver koncerter – ca. 10 gange om året. Ud over de traditionelle koncerterne i Sæby og Hørby Kirker, så medvirker de sangglade seniorer ved forskellige arrangementer. Nu er det blevet Sæby Biblioteks tur til at få besøg.

Det 25-30 mand store kor lukker denne aften op for posen med sange fra en svunden tid af bl.a. Jeppe Aakjær og Kaj Norman Andersen, og ind imellem krydres aftenen med små fortællinger, der relaterer sig til kormedlemmernes egne erfaringer.

Den musikalske hyggeaften er arrangeret i samarbejde med Musikskolen i Frederikshavn. Det er helt gratis at deltage, men biblioteket vil gerne have en tilmelding på bibl.frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældresagens sangkor underholder på Sæby Bibliotek' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER