Børnegudstjeneste i Albæk Kirke på onsdag

Børnegudstjeneste i Albæk Kirke på onsdag

21. januar 2018 - kl. 0:08 - af

Onsdag den 24. januar kl. 17 er der børnegudstjeneste i Albæk Kirke. Kom og vær med. Hør de bibelske historier fortalt i børnehøjde!

Efter gudstjenesten i kirken serveres mad i Lyngså kirkehus. Det hele slutter kl. ca. 19.

Velkommen til en børnevenlig gudstjeneste med både friske børnesange og salmer, som bliver sunget sammen med KIK, bibelfortælling og andet spændende for alle aldre.                                                                                                                                             

Maden koster 20 kr. for voksne og er gratis for børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnegudstjeneste i Albæk Kirke på onsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER