Fyraftensmøde: <br>Hvad mener I?

Fyraftensmøde:
Hvad mener I?

19. januar 2018 - kl. 9:11 - af

Hvad er behovet, og hvor skal fokus ligge i kultur- og foreningslivet i Frederikshavn Kommune? Det vil det nyvalgte Kultur- og Fritidsudvalg gerne finde inspiration til. Derfor inviterer udvalget alle foreninger og frivillige, kulturfolk og andre kreative kræfter til fyraftensmøde.

Forbered et kort oplæg. Og kom og sæt det på dagsordenen. Sådan lyder tilbuddet fra Kultur- og Fritidsudvalget, der træffer beslutninger om – og derfor inviterer – alle kulturhuse, teatre, museer, fritids- og idrætsanlæg, folkeoplysning, biblioteker og musik- og billedskoler til mødet.

Formålet er at få input til det kommende arbejde i udvalget, og hvem er bedre til at sætte dagsordenen end repræsentanter fra det aktive fritids- og kulturliv i kommunen:

”Vi vil gerne blive klogere, og vide hvad der rører sig. Og den hjælp håber vi at få fra de mange foreninger, kulturinstitutioner og fritidsaktiviteter. Intet er i princippet for stort eller for småt, men vi forestiller os at man får taletid, som man overholder og har forberedt på forhånd. Det er simpelthen for at så mange, som muligt kan komme til orde. Samtidig har deltagerne mulighed for at høre, hvad andre er optaget af og måske kan de også finde inspiration eller nye samarbejdsmuligheder. Men hensigten er, at vi i udvalget får viden om, hvad der foregår i fritids- og kulturlivet, og får en pejling af, hvad der fremover kan skabe gennemslagskraft i Frederikshavn Kommune. Vi glæder os til at komme i dialog,” siger Anders Broholm, formand, Kultur- og Fritidsudvalget, Frederikshavn Kommune.

Mødet finder sted mandag 12. februar fra 16 til 19 i Maskinhallen, Skolegade 5 i Frederikshavn. Og der er tilmelding på mail: anbu@frederikshavn.dk inden 2.februar 2018.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fyraftensmøde:
Hvad mener I?'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER