Fuldkornsdag hos bagerne landet over

Fuldkornsdag hos bagerne landet over

18. januar 2018 - kl. 6:32 - af

Fredag den 19. januar er der landet over spændende fuldkornsdag hos bagerne. Man kan selvfølgelig selv vælger, om man vil være med, men her er Hørby Bageri naturligvis klar.

”Vi spiser alt for lidt fuldkorn , det kan være fuldkornspasta, fuldkornsris eller brød”, fortæller Helle Madsen, fra Hørby Bageri.

”Så på fredag bager vi fuldkornsbrød i lange baner. Det kan være fuldkornsrugbrød, – franskbrød eller – brødstykker, og vi håber nordjyderne fortætter den gode trent også efter fredag.

Vi bager de gode brød året rundt, men fredag er der fokus på fuldkorn, som især den ældre generation spiser for lidt af. De unge har efterhånden taget det til sig, og spiser i dag gerne fuldkornsboller, når de køber en sandwich, eller hvis der i forbindelse med andet mad er mulighed for at vælge.

Danskerne spiser 66 gram fuldkorn hver dag, men ”Årets Fuldkornsdag” skal få os alle til at spise 75 gram om dagen”, slutter Helle, som håber at se mange ”fuldkorns elskere” på fredag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldkornsdag hos bagerne landet over' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2025 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger