Musikgudstjeneste i Sæby Kirke med konfirmander

Musikgudstjeneste i Sæby Kirke med konfirmander

17. januar 2018 - kl. 13:41 - af

Tirsdag d. 23. januar er der gospeldag ved Sæby Kirke.

Det er en del af årets konfirmander, og andre fra 7. klasse der inviteres til at være med til at synge Gospel sammen med Joachim Hejslet, der har stort musikalsk talent indenfor dette område, og som vil være den musikalske drivkraft denne dag.
Konfirmanderne møder først på dagen, og øver sig på en hel række sange. Og om aftenen er der så gospelgudstjeneste kl. 19.00, hvor Joachim Hejslet medvirker sammen med sit band, og hvor konfirmanderne, der har øvet sig i løbet af dagen fungerer som forsangere, og også medvirker på andre måder.

Og til denne gudstjeneste er alle naturligvis meget velkomne til at være med.

Tirsdag d. 13. februar gentages gospeldagen med andre konfirmander.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikgudstjeneste i Sæby Kirke med konfirmander' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER