Årsmøde: Ny bestyrelse i Civitan club Sæby

Årsmøde: Ny bestyrelse i Civitan club Sæby

13. januar 2018 - kl. 9:53 - af

Civitan club Sæby har afholdt årsmøde, hvor en ny bestyrelse blev indsat. Afgående præsident Aage Krolykke aflagde beretning for år 2017, hvor han takkede den afgående bestyrelse og alle aktive medlemmer for stor støtte med gennemføringen af de mange aktiviteter, clubben har haft i 2017. Herefter overtog den nye præsident clubben.

Den nye ledelse er som følger:
Præsident: John Madsen

Past præsident: Aage Krolykke

Kasserer: Hans Abildgaard

Sekretær: Jørgen Skovsgaard

Menigt medlem: Mogens Eltved

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årsmøde: Ny bestyrelse i Civitan club Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER