Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

12. januar 2018 - kl. 9:05 - af

Nydeligt rækkehus beliggende attraktivt og tilbagetrukket fra Søndermarksvej med tæt afstand til centrum, havn og strand. Du er beliggende i rolige omgivelser med begrænset vedligeholdelse, flisebelagt indkørsel og nem have og terrasse mod øst og vest.

Velkommen til dette velholdte rækkehus, som indeholder: Køkken/alrum i åben forbindelse med stor vestvendt stue. 1 værelse samt godt soveværelse, badeværelse med stor bruseniche og badekar på løvefødder. Herudover får du en god entre/bryggers samt et stort disponibelt rum.

I forbindelse med huset får du nogle rigtig gode overdækkede terrasser, rækkehuset ligger på en virkelig god grund.

Bemærk: Sælgers seneste årsforbrug af el til lys og varme var i 2016 på kr. 12.645,29,-, samt et træpilleforbrug på 2 paller svarende til kr. 3750,-.

Se ugens bolig her

Mægler: Martin Riise
Sagsnr. 93004555
Type: Villa
Boligareal: 90
Grundareal: 355
Rum: 3
Værelser: 2
Antal plan: 1
Byggeår: 1978
Energimærke: G
Pris: 1.098.000
Ejerudgifter: 1.816

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER