Makrel i tomat fra Sæby smager bedst

Makrel i tomat fra Sæby smager bedst

10. januar 2018 - kl. 6:23 - af

Sæby Fiske-Industri, der producerer den eneste makrel, der er dansk, blev testvinder, da Politiken bad to testdommere om at bedømme fem forskellige dåser makrelfilet i tomat. Testen foregik som blindsmagning, hvor dommerne sad i samme rum.

Makrelfileten skulle bedømmes ud fra smag og eftersmag, og dommerne skulle give en samlet bedømmelse på mellem 1 og 5 tjektegn. Ved total karakterlighed mellem flere produkter, vil det billigste produkt, blive placeret bedst på skalaen.

Om Sæby Fiske-Industris makrel sagde køkkenchef på Krogs Fiskerestaurant i København, Karl Sönnerdahl: ”Den er frisk, og tomatsovsen har en perfekt konsistens«, og meddommer fiskehandler gennem mere end 20 år i København, Jesper Tønnesen, skyndte sig at tilføje: »Stykkerne er flotte og tilpas store«.

Dommerne blev da også hurtig enige om, at Sæbys makrel overgår alle konkurrenterne.

Da dommerne senere fik at vide, at vindermakrellen er den eneste danske, blev de begge begejstrede.

Professor fra DTU Fødevareinstituttet, siger da også: ”Og så behøver man blot spise en enkelt dåse af den om ugen, for at få dækket sit behov for fiskeolie”.

 

 

 

 

En kommentar til “Makrel i tomat fra Sæby smager bedst” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Makrel i tomat fra Sæby smager bedst”

  • Karsten Poulsen

    Fantastisk godt gået af Sæby fiskeindustri og deres ansatte. Det er da en virksomhed alle sæbynitter kan prale med.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Makrel i tomat fra Sæby smager bedst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER