Turismen går uden om Nordjylland

Turismen går uden om Nordjylland

9. januar 2018 - kl. 10:14 - af

Selvom turistbranchen forventer at 2018 bliver et rekordår, så tyder det på, at den udvikling går uden om Nordjylland.

Ifølge TV2 Nord er forventningerne til turismen i Nordjylland i 2018 – modsat forventningerne i resten af landet – ikke særligt høje.

Der skal handles, hvis Nordjylland skal have del i den forventelige stigning i turismen på landsplan. Det er ikke længere nok at fortælle at strande og kyster er dejlige. Det handler om at få kvalitet i formidlingen og blive bedre til at fortælle om bl.a. fødevarer, om aktiv ferie og om hvad børnefamilier også kan opleve i Nordjylland.

Læs mere på TV2 Nord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turismen går uden om Nordjylland' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER