Frigga på inspirationstur til Canada

Frigga på inspirationstur til Canada

8. januar 2018 - kl. 0:09 - af

Den 25. december tog Pernille Frigga fra butikken i Vestergade 14, på en 9 dages inspirationstur til Canada. Turen var et samarbejde med hendes gode ven, strikkedesigner og blogger Christopher Walker, som ejer Cabinboyknits.com.

“Da vi landede i Toronto, havde der lige været 3 dages snestorm, så alting var så smukt, lyst og venligt, en fantastisk start på nogle hektiske dage.

Vi brugte 2 dage i Toronto, hvorefter turen gik til Stirling, hvor Christopher ejer den mest autentiske hytte, “in the middle of nowhere”. Både i Toronto og området omkring Stirling besøgte vi garnbutikker, og så på Canadisk designs i alle mulige afskygninger.

Vi så på masser af garner, der bliver produceret og håndfarvet i nærområdet, som er en kæmpe forskel ifht. Danmark. Her kan vi ikke samle designet, som en helhed, på samme måde som de kan i Canada.

Canada er et stort land, og som strikkedesigner og med den stil jeg har, har jeg et kæmpe potentiale der. Det er bare et spørgsmål om at gribe chancen. Derfor blev der snakket rigtig meget forretnings- og samarbejdsmuligheder mellem Frigga og Cabinboyknits.

Så mulighederne er mange, og fremtiden bliver super spændende”, fortæller Pernille Frigga.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frigga på inspirationstur til Canada' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER