Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

7. januar 2018 - kl. 9:54 - af

Virkelig velbeliggende og utrolig naturskønt landsted, beliggende midt i det kuperede Jyske Ås.

HER ER DER MEGET EJENDOM FOR PENGENE – Virkelig velbeliggende og utrolig naturskønt landsted, beliggende midt i det kuperede Jyske Ås. Ejendommen er firelænget og med velholdte bygninger. Man har 14,6 ha. jord, beliggende smukt skrående fra ejendommen ned mod Voer Å. Jorden består af ca. 12,50 agerjord som er støtteberettiget, resterende er udlagt i skov, sø og eng. Til ejendommen hører virkelig god fiskeret i Voer Å med mulighed for fiskeri af ørreder og laks. Desuden er her egen ugenert beliggende sø med mulighed for fiskeri. Her er utrolig god jagt med stor bestand af rådyr samt desuden sikahjorte og krondyr.

Stuehuset som er delvist moderniseret, er indrettet med entre med opgang til 1 sal og nedgang til kælderen. Soveværelse med faste skabe, viktualierum, stort landkøkken, god stue med panorama vinduer og utrolig flot udsigt over området. Spisestue/værelse og entre. 1 sal er indrettet med toilet, samt 3 gode store værelser. Udbygningerne består af ældre stald, lade, maskinhus og stald. EN SPÆNDENDE EJENDOM MED NATUR I SÆRKLASSE.

Se ugens bolig her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93000524
Type: landejendom
Boligareal/kælderareal: 191/25
Grundareal: 146.814
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 1½
Byggeår: 1915
Energimærke: E
Pris: 2.998.000
Ejerudgifter: 2.077

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER