Affaldssortering sendes nu i høring

Affaldssortering sendes nu i høring

7. januar 2018 - kl. 5:32 - af

Mod slutningen af 2017 udsendte Forsyningen information om, at forbrugerne i 2018 skulle overgå til en ny form for affaldssortering.

Imidlertid løb denne information ind i ”politisk stormvejr”, og den daværende formand for Plan- og Miljøudvalget, Anders Brandt Sørensen (A), forklarede til offentligheden, at en endelig beslutning om, hvorledes affaldssorteringen i praksis skal foregå, endnu ikke var endelig politisk besluttet.

Der var altså med andre ord tidligere truffet politisk beslutning om, at affaldssorteringen skulle ændres, men forslaget sendes i høring.

Daværende formand for Frederikshavn Forsyning A/S, Jens Ole Jensen, og Anders Brandt Sørensen meldte i en skrivelse ud, at man var enige om at sende sagen i høring og se på borgernes høringssvar i et nyt lys:

”Den store interesse, der er omkring den nye affaldssortering, er taget til efterretning. Det nye affaldsregulativ sendes bl.a. derfor i offentlig høring fra 8. januar og 4 uger frem. Det ændrer dog ikke på, at der i løbet af 2018 skal implementeres affaldssortering i Frederikshavn Kommune. Hvordan ordningen skal udformes, kan til gengæld diskuteres”, udtalte de 2 daværende formænd samstemmende.

I høringsperioden kan alle involverede borgere komme med deres kommentarer og forslag til, hvordan affaldshåndteringen skal foregå i praksis. På den baggrund kan der stadig nå at ske ændringer i den endelige udformning af det nye affaldsregulativ, som fastlægger reglerne for affaldshåndtering i kommunen.

Plan- og Miljøudvalget har fra årsskiftet fået ny formand, idet Mette Hardam (V), fremdeles bestrider denne post, mens Forsyningen har fået Jens Hedegaard Kristensen (A) som formand.

Via dette link kan der læses mere om planerne for affaldssortering:

https://www.forsyningen.dk/Privat/Nyheder/Affaldssortering-sendes-i-h%C3%B8ring

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Affaldssortering sendes nu i høring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER