Babysalmesang starter igen i Sæby Kirke

Babysalmesang starter igen i Sæby Kirke

6. januar 2018 - kl. 0:08 - af

Til babysalmesang hører dit barn salmer og sange i det lyse og smukke kirkerum med dets særlige indretning. Babysalmesang er en sanselige oplevelse, som dit barn og du får i fællesskab med andre børn og voksne.

Børn og voksne samles i kirken. Vi begynder med en halv times sang, musik og bevægelse, hvor børn og voksne har rig mulighed for at få stimuleret høre og synssansen. Bagefter får vi kaffe/te og hyggesnakker lidt i klosterfløjen. Deltagerbetaling er 10 kr. pr. gang inkl. kaffe og brød.

Det er slet ikke nødvendigt, at man er god til at synge for at deltage. Birthe og Birgit synger for og leder salmesangen.

Har du lyst til at deltage med dit barn, er I velkommen til at møde op om tirsdagen kl. 10.00 i Sæby Kirke. Babysalmesang begynder i 2018 tirsdag den 9. januar.

Hvorfor babysalmesang ?

Alle børn elsker musik og sang, og forældrenes stemmer er det bedste i verden. Ved at kombinere sang, musik og samvær, lukke den megen uro, som vi oplever omkring os ude og koncentrere os om at sanse det nære, knyttes der tætte bånd mellem et barn og dets forældre.

I dag ved man at musik har stor betydning for det spæde barn, ja selv for det ufødte barn, da sang og musik stimulerer barnets udvikling. Sang udløser endorfiner i hjernen og er derfor kroppens eget lykkehormon, og det får os til at føle os afslappede, glade og godt tilpas.

Til babysalmesang lærer forældrene salmer og sange, som de kan synge for deres børn. Kirkens rum er ideelt i den henseende med dens lys og særlige indretning, og så har de danske salmer en kvalitet, som er unik i hele verden. De er en vigtig del af vores kultur og en dejlig gave at give videre til næste generation.

Hvornår ?

Har du lyst til at deltage sammen med dit barn, er du velkommen til at møde op om tirsdagen kl. 10.00 i Sæby Kirke. Første gang i 2018 er tirdag den 9. januar kl. 10. Velkommen !

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Babysalmesang starter igen i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER