Børnegudstjeneste i Sæby Baptistkirke

Børnegudstjeneste i Sæby Baptistkirke

5. januar 2018 - kl. 0:46 - af

Julen er slut – eller er den nu det? I Baptistkirken står juletræet fortsat fremme, hvorfor mon det? Kom med til en super børnegudstjeneste på søndag hvor vi bl.a. skal klæde os ud som vismænd og lede efter Jesusbarnet, synge nogle sjove sange og hver især lave de hellige tre konger. Der bliver også noget med nogle julekugler, men det er en hemmelighed.

Dukkerne Sofus og Lise kommer, og de elsker hvis der kommer mange børn!

Alle er velkommen i Baptistkirkens lokaler på Sæbygårdvej 15 søndag d. 7. januar kl. 10.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnegudstjeneste i Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER