Årets løbefest 2018 – med fødderne solidt plantet i Sæby!

Årets løbefest 2018 – med fødderne solidt plantet i Sæby!

5. januar 2018 - kl. 0:26 - af

24 Timer Ved Havet strækker allerede nu benene til den årlige løbeevent, der i 2018 løber af startblokkene d. 2.-3. juni. Her kan løbefesten fejre 5 års jubilæum, og da tilmeldingen allerede er åben, så er nytårsforsættet nu kun et enkelt klik væk J

Med Danmarksmesterskaberne i 24 Timers Løb
24 Timer Ved Havet er den samlede betegnelse for løbearrangementet, der i 2018 igen kan prale med at have DM for 24 Timers Løb! Derudover har arrangementet de ”sædvanlige” ruter på programmet, som består af henholdsvis 6, 12 og 24 timers single- og stafetløb, 3 stk. maratons og 3 stk. ½ maratons.

Det hele kan ses på løbets hjemmeside: http://www.24timervedhavet.dk/

Som i de tidligere år foregår det hele en 2 km. rute langs Sæby strandpromenade, med start og mål på Paradisjorden ved Sæby Havn. Cirka 500 løbere fra Danmark og nabolande forventes at deltage i 2018 – og arrangørerne håber på vanlig god lokal opbakning.

Med lokalsamfundet for øje
”Vi forsøger så vidt muligt at inddrage lokalsamfundet og være med til at skabe opmærksomhed omkring Sæby og de mange smukke områder byen tilbyder. Løbet er for professionelle, motionister, amatører, familier, kollegaer, virksomheder osv. så alle kan være med til at opleve vores herlige by og område!

Og hvis hele arrangementet kan bidrage til at vise Sæby frem fra sin mest fantastiske side, og endda skabe lidt ekstra omsætning i byen – ja så er vi rigtig glade” forklarer Tanja Nielsen, som er en af arrangørerne i ”Løbefællesskabet 24TimerVedHavet”

Alle løbere kan invitere familie og venner på aftensmad, og målet er at skabe en hyggelig og god atmosfære for alle deltagere, med forfriskende forplejning, grill, musik og godt selskab. Løbet afholdes med assistance fra bl.a. Sæby Cykelklub, Sæby Floorball Klub og IF Skjold Sæby.

Vi glæder os til at se jer
Så har du modtaget løbesko eller trøje i julegave, så har du en ekstra grund til at prøve skoene af, inden Sæby for 5 år i træk fyrer startpistolen af, til 24TimerVedHavet 2018

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets løbefest 2018 - med fødderne solidt plantet i Sæby!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER